Vi kom, vi sågs, vi segrade!

Värt att läsa genom våran presentation.



Nu kommer äntligen presentationen utav oss själva.

Snel hest 1: Även kallad Sofie chaarmigast Blom. Tjejen som tillbringar hälften utav sin tid ute i skogen , då hon faktiskt bor ute i skuttby. och för er som inte vet vart det är så kan ni alltid kolla på hitta.se ( eller oj, det är nog alldeles för mkt lantis och finns nog inte med där) så ni får nöja er med att hon är här i björshlinge. Tjejen som alltid försöker muntra upp stämningen med sina skämt, som hon alltid lyckas säga i fel situationer. Men visst tycker ni om henne ändå :D ?

Relationsstatus: tjejen som sitter på match.com och letar efter den perfekta killen. Men ingen verkar vara perfekt nog för henne. Hon ska gifta sig rikt, annars slutar hon i en kontainer utan kläder..

snel hest 2: Även kallad Catherine Escobimbo. Tjejen som drar skämten som ingen fattar.. Bara snel hest 1 & 3, tur att vi finns som faktsikt gör så hon kan berätta sina skämt och känna att hon lyckats. Tjejen som är i stort behov utav nikotin, och vi funderar faktiskt över om hon inte kommer se ut som bränd tobak snart.. Hon som inte har alla skruvar rätt iborrade ihjärnan , då hon faktist tror att det finns örhängen som kan töja igen ett hål i örat. Liksom hallå ?!?! wakie wakie.

Relationsstatus: Tjejen som håller allt hemligt, väntar på den rätta. Men då hon har ett hemlig KK förhållande med sin bästavän på fyllan..

snel hest 3: Även Linda söder som glööööder. En tjej med ett asgarv som hörs på flera mils avstånd. Och även tjejen som byter killar som hon byter trosor, ( dvs aldrig ). Hon fnittrar alltid som om hon vore i 3årsålder och det finns nog ingen som är lika lättroad som henne. & ni vet skyttegravarna som finns nere vid våran skola? Medans snel hest 1 & 2 oroar sig över att inte komma över.. Men det gör även snel hest 3, men vad har hon att oroa sig över? Hon behöver bara ta ett steg så är hon där på andra sidan.. Hon är brunkarn, hon som räddar oss mot farorna. Hon är en jävel på att slås, men börjar gråta som for hon får en sten i handen..

relationsstatus: Tjejen är kaninen utav oss tre, det brunstiga stot som bara står i boxen och väntar på hingstarna.

 

 


Kommentarer
Postat av: S A N N A ♥

Tack, men jag godkänner inte sådana kommentarer på min blogg (:

2009-10-06 @ 20:38:58
URL: http://sannasrum.blogg.se/
Postat av: S A N N A ♥

Toppen (:

2009-10-06 @ 20:50:46
URL: http://sannasrum.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0